0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope agroindustriale
  3. Rosava
  4. Ф-292

Anvelope Agroindustriale Rosava Ф-292

Rosava Ф-292

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Agroindustriale Rosava Ф-292

Producător: Rosava

Denumirea modelului: Ф-292

Anotimp: Vară

Tip transport: Agroindustriale

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 453 MDL

F 292 Rosava este o anvelopă agricolă pentru tractoare mici, motocultoare, motocositoare și alte agregate tehnice. F 292 Rosava - o anvelopă cu cameră, de construcţie diagonală, cu un design al benzii de rulare, ce asigură practicabilitate sporită, o aderență ridicată la sol, autocurățire excelentă. Banda de rulare are forma „bradului" clasic, prezent la majoritatea modelelor specializate. Datorită dimensiunilor mari ale V-urilor şi plasamentului înalt, anvelopa asigură o stabilitate ridicată la rulare și practicabilitate pe drumuri desfundate, inclusiv cu grund moale, nisipoase sau pietroase.

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Agroindustriale Rosava Ф-292 procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Rosava
Rosava Ф-292

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Rosava Ф-292 R10
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.