0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Goodyear
  4. WRL HP (Wrangler HP)

Anvelope Autoturisme Goodyear WRL HP (Wrangler HP)

Goodyear WRL HP (Wrangler HP)

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Goodyear WRL HP (Wrangler HP)

Producător: Goodyear

Denumirea modelului: WRL HP (Wrangler HP)

Anotimp: Universal

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 5130 MDL

Goodyear Wrangler HP All Weather - anvelopa 4x4 inteligentă, care vă oferă performanţă maximă pe parcursul întregului an. Această anvelopă a fost selectată ca primă echipare pentru VW Amarok, Land Rover Discovery, Nissan, Nissan Navara, Ford Kuga. Tehnologia SmartTRED Weather Reactive îşi adaptează comportamentul la condiţiile de drum, astfel încât să puteţi utiliza acelaşi set de anvelope pe parcursul întregului an. Suprafaţa de rulare a modelului Wrangler HP All Weather este dotată cu caneluri adânci şi late, care dirijează noroiul pentru a vă ajuta să parcurgeţi confortabil terenul accidentat. Centrul suprafeţei de rulare oferă tracţiune sporită pe suprafeţele alunecoase. Canelurile suprafeţei de rulare asigură împrăştierea rapidă a apei, ajutând la menţinerea unui control optim pe carosabilul ud.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Goodyear WRL HP (Wrangler HP) procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Goodyear
Goodyear WRL HP (Wrangler HP)

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Goodyear WRL HP (Wrangler HP) R18
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.