0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Viatti
  4. Viatti Strada Asimmetrico V-130 (Viatti 130)

Anvelope Autoturisme Viatti Viatti Strada Asimmetrico V-130 (Viatti 130)

Viatti Viatti Strada Asimmetrico V-130   (Viatti 130)

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Viatti Viatti Strada Asimmetrico V-130 (Viatti 130)

Producător: Viatti

Denumirea modelului: Viatti Strada Asimmetrico V-130 (Viatti 130)

Anotimp: Vară

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 464 MDL

Anvelopele de vară Viatti Strada Asimmetrico (V 130) — garantează un mers sigur şi confortabil pe orice drumuri şi în orice condiţii de timp şi climă. Viatti Strada Asimmetrico —anvelope cu desenul asimetric al benzii de rulare. Cu anvelopele de vară Viatti Strada Asimmetrico orice autoturism se va simţi perfect pe drumurile asfaltate. Anvelopele se manifestă foarte bine la temperaturi cuprinse între 2°С - 55°С. Fiabilitatea şi viteza mare în curbe, precum şi amortizarea semnificativă a şocurilor în cazul mersului peste gropi, rosturile în asfalt şi alte neregularităţi ale drumului sunt asigurate de tehnologia VRF (variable rigidity of the framework — rigiditatea variabilă a părții laterale) — anvelopa se adaptează practic suprafeței drumului. Mersul sigur pe drumurile umede se datorează sistemului Hydro Safe V — anvelopele nu doar elimină rapid apa din pata de contact datorită celor trei canaluri longitudinale mari, ci şi oferă stabilitate suplimentară în curbe şi manevre pe suprafeţele umede. Anvelopele de vară Viatti Strada Asimmetrico sunt ideale pentru autoturisme atît pentru drumurile urbane, cît şi pentru autostrăzi. Confortul în timpul mersului, siguranţa şi durata mare de exploatare sunt garantate de întreaga construcţie a anvelopelor, începînd cu combinaţia specială a diferitor tipuri de cauciuc şi pînă la numeroasele aspecte de design şi desen al benzii de rulare.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Viatti Viatti Strada Asimmetrico V-130 (Viatti 130) procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Viatti
Viatti Viatti Strada Asimmetrico V-130   (Viatti 130)

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Viatti Viatti Strada Asimmetrico V-130 (Viatti 130) R13
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.