0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Kumho
  4. KL 21 (SOLUS ECO)

Anvelope Autoturisme Kumho KL 21 (SOLUS ECO)

Kumho KL 21 (SOLUS ECO)

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Kumho KL 21 (SOLUS ECO)

Producător: Kumho

Denumirea modelului: KL 21 (SOLUS ECO)

Anotimp: Vară

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 1213 MDL

Kumho Solus KL21 - anvelopă multisezon pentru crossover-uri. Modelul Kumho Solus KL 21 combină caracteristicile tehnice ridicate ale conducerii automobilului, confortului și durabilității. La realizarea modelului se utilizează o tehnologie unică pentru a crește rezistența la uzură - HDS, care permite prelungirea semnificativă a duratei de viață a anvelopei și majorarea kilometrajului mașinii. În amestecul de cauciuc al modelului a fost adăugat cuarț foarte dispersat, care îmbunătățește rezistența pe șosea și sporeşte rezistența la uzură a anvelopelor. Pentru legătura cuarțului și a altor componente, se utilizează un polimer special, care sporeşte elasticitatea anvelopei. Modelul Kumho Solus KL21 are un nivel ridicat de confort acustic. Anvelopele Kumho KL 21 sunt proiectate pentru o viteză maximă de până la 210 km/h.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Kumho KL 21 (SOLUS ECO) procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Kumho
Kumho KL 21 (SOLUS ECO)

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Kumho KL 21 (SOLUS ECO) R17
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.