0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
 1. Principală
 2. Anvelope pentru autoturizme
 3. Kumho
 4. KU 31 (Ecsta SPT)

Anvelope Autoturisme Kumho KU 31 (Ecsta SPT)

Kumho KU 31 (Ecsta SPT)

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Kumho KU 31 (Ecsta SPT)

Producător: Kumho

Denumirea modelului: KU 31 (Ecsta SPT)

Anotimp: Vară

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 1021 MDL

Kumho Ecsta SPT KU31 este o anvelopă de clasă ultra-înaltă, proiectată pentru soluţionarea unei astfel de probleme ca uzura neuniformă şi zgomotul atipic, propriu astăzi anvelopelor de înaltă tehnologie. Totodată, la proiectarea ei s-a acordat atenţie aderenţei la carosabilul ud. Chiar şi atunci, când este uzată pe jumătate, anvelopa KU31 demonstrează caracteristici excelente de siguranţă, confort şi nivel de zgomot. Având la bază designul şi tehnologia compoziţiei, testate la curse, profilul nou al benzii de rulare şi logotipul "ECSTA" pe nervura centrală, KU31 demonstrează o calitate excelentă şi performanţe de conducere, ce satisfac orice consumator. Canalele inelare longitudinale şi orientarea simplă a profilului în formă de V au fot utilizate în baza know-how-ului, preluat de KUMHO Tires de la cursele Formulei. Cele două canale inelare centrale şi două canale exterioare asigură protecţie contra acvaplanării. Canalele exterioare sunt dotate cu lamele, graţie cărora se efectuează evacuarea suplimentară a apei.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Kumho KU 31 (Ecsta SPT) procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Kumho
Kumho KU 31 (Ecsta SPT)

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Kumho KU 31 (Ecsta SPT) R15
 • 205/65 R15

  V94

  Nu este în stoc

  1021 MDL

 • Kumho KU 31 (Ecsta SPT) R18
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.