0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Michelin
  4. Latitude Alpin N1

Anvelope Autoturisme Michelin Latitude Alpin N1

Michelin Latitude Alpin N1

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Michelin Latitude Alpin N1

Producător: Michelin

Denumirea modelului: Latitude Alpin N1

Anotimp: Iarnă

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 3582 MDL

Michelin Latitude Alpin N1 - anvelopa de iarna Michelin Latitude Alpin - pentru SUV-uri compacte si 4x4. Marcajul N1 înseamnă că modelul este omologat pentru Porsche. SIGURANTA SPORITA Distanta de franare mai scurta cu 2 metri pe suprafete umede si acoperite cu zapada si cu 3 metri mai scurta pe gheata. MOBILITATE CRESCUTA Tractiune imbunatatita pe suprafete acoperite cu gheata si zapada. CONTROL OPTIM Manevrabilitate sporita pe timpul iernii. Banda de rulare cu un numar mare de nervuri si lamele. Lamelele au trei dimensiuni diferite si sunt pozitionate la unghiuri diferite, ceea ce asigura: o tractiune imbunatatita datorita numarului mai mare de nervuri, - spargerea peliculei de apa si contactul anvelopei cu o suprafata uscata, - rigiditate sporita a blocurilor de profil. A treia generatie Heliocompound. Un nou amestec de cauciuc pe baza de siliciu si care contine ulei de floarea soarelui, pentru o aderensa sporita la temperaturi scazute. Aderenta crescuta pe suprafete umede sau acoperite cu zapada si gheata. Michelin Latitude Alpin are tehnologie inovatoare pentru aderenta sporita si manevrabilitate optima in timpul iernii.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Michelin Latitude Alpin N1 procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Michelin
Michelin Latitude Alpin N1

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Michelin Latitude Alpin N1 R18
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.