0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Rosava
  4. WQ-103

Anvelope Autoturisme Rosava WQ-103

Rosava WQ-103

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Rosava WQ-103

Producător: Rosava

Denumirea modelului: WQ-103

Anotimp: Iarnă

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 524 MDL

Rosava WQ-103 Anvelopa de iarnă necrampoantă Rosava WQ-103 pentru autoturisme este înzestrată cu o bandă de rulare cu un design direcțional simetric. Această anvelopă are o performanță excelentă, oferind o aderență maximă la suprafața drumului. O altă calitate importantă a anvelopelor Rosava este consumul redus de combustibil în procesul exploatării. O atenție deosebită este proiectarea sistemului de drenaj. Canelurile sunt dispuse contra direcției mișcării și la un unghi ascuțit. Ca urmare, au deja un randament mult mai mare. Pneurile Rosava WQ-103 se remarcă prin stabilitatea sporită a mașinii, indiferent de viteza și calitatea îmbrăcămintei rutiere. Șoferul va manevra cu siguranţă pe gheață, în ciuda lipsei crampoanelor. Principalele calități ale anvelopei Rosava WQ-103: • Proprietăți de cuplare ideale în toate condițiile meteorologice • Poziție constantă a mașinii la orice viteză • Fiabilitate pe gheață și în condiții de drum acoperit cu strat de zăpadă Procuraţi anvelopele Rosava în rețeaua centrelor de anvelope Master Lux și centrelor service auto la un preț foarte competitiv. Oferim o gamă completă de servicii, pornind de la alegerea corectă a anvelopelor până la instalarea operativă.

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Rosava WQ-103 procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Rosava
Rosava WQ-103

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Rosava WQ-103 R14
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.