0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Tigar
  4. Sigura

Anvelope Autoturisme Tigar Sigura

Tigar Sigura

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Tigar Sigura

Producător: Tigar

Denumirea modelului: Sigura

Anotimp: Vară

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 754 MDL

Anvelopele Tigar Sigura - un model de vară de la celebrul producător sârb. Anvelopa este proiectată pentru autoturisme, utilizate pentru excursii prin oraș sau pe autostradă. Aici Sigura oferă o deplasare confortabilă cu un nivel mini de zgomot, o manevrabilitate excelentă şi o rezistenţă redusă la rulare, care permite de a economisi combustibil. Banda de rulare permite de a face față perfect efectului de acvaplanare, dar și de a evacua murdăria din zona de contact, oferind o aderență sigură pe drumri umede. Forma figurilor centrale şi a blocurilor de umăr oferă o aderență sigură şi o distanţă de frânare mică pe drumuri uscate. În construcția anvelopei sunt incluse două centuri rigide de otel, ceea ce ân complex cu componența specială a cauciucului garantează fiabilitatea şi durabilitatea Tigar Sigura. Aditivii speciali din cauciuc nu numai că sporesc în mod semnificativ kilometrajul, dar mai și permit de a reduce rezistența la rulare, oferind o exploatare economică.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Tigar Sigura procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Tigar
Tigar Sigura

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Tigar Sigura R13
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.