0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Triangle
  4. TR 777

Anvelope Autoturisme Triangle TR 777

Triangle TR 777

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Triangle TR 777

Producător: Triangle

Denumirea modelului: TR 777

Anotimp: Iarnă

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 0 MDL

Triangle TR777 — anvelopă de iarnă din clasa econom pentru autoturisme. Acest model TR777 oferă performanțe stabile de exploatare în condiții de iarnă. Sistemul de lamele asigură o frânare bună, o stabilitate sporită la abaterea laterală, manevrabilitate și aderenţă. Modelul benzii de rulare minimizează nivelul de zgomot, oferă, chiar şi fiind economicos, o calitate înaltă a aderenţei. Cele patru caneluri longitudinale asigură o bună manevrabilitate pe zăpadă și lapoviţă, împiedicând acvaplanarea. Compoziția cauciucului face ca anvelopa să fie moale și la temperaturi scăzute, ceea ce asigură o bună aderență chiar şi la temperaturi scăzute.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Triangle TR 777 procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Triangle
Triangle TR 777

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Triangle TR 777 R13
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.