0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Triangle
  4. TR 918

Anvelope Autoturisme Triangle TR 918

Triangle TR 918

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Triangle TR 918

Producător: Triangle

Denumirea modelului: TR 918

Anotimp: Vară

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 862 MDL

Triangle TR918 - este o anvelopă concepută pentru a fi utilizată pe mașini urbane de dimensiuni mici de la clasa A la clasa C. Acest model este poziționat de producător ca fiind una dintre cele mai bune anvelope auto din linie. Protectorul modelului are patru caneluri longitudinale largi cu flancuri largi. Dezvoltatorii promit că anvelopa va demonstra calităţi bune la deplasare pe asfalt uscat și umed la viteze mari (până la 140 km/h). În general, anvelopa are performanțe bune în segmentul economic.

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Triangle TR 918 procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Triangle
Triangle TR 918
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.