0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Triangle
  4. TR 967

Anvelope Autoturisme Triangle TR 967

Triangle TR 967

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Triangle TR 967

Producător: Triangle

Denumirea modelului: TR 967

Anotimp: Vară

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 804 MDL

Triangle TR967 - anvelopă de vară pentru mașini de înaltă performanță și autoturisme de mare viteză. Anvelopa are indicii de viteză mare H, V și W. O caracteristică distinctivă a acestui model este profilul agresiv al benzii de rulare în formă de V, alcătuit din cinci nervuri longitudinale. Nervura centrală este continuă, cu un grad înalt de rigiditate. Datorită acestui fapt Triangle TR967 are o stabilitate excelentă a cursului și un răspuns instantaneu la rotirea volanului. În partea centrală a protectorului există două rânduri de blocuri separate, fiecare dintre ele remarcându-se prin dimensiuni masive și o configurație complexă cu muchiile ambreiajului destul de lungi pentru a maximiza suprafața plasturelui de contact. Sistemul de drenare performant protejează împotriva acvaplanării datorită capacității mari a celor patru caneluri longitudinale, capabile să devieze simultan un volum mare de apă.

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Triangle TR 967 procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Triangle
Triangle TR 967
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.