șos. Muncești 271/7

0
Sună
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Triangle
  4. TR 978

Triangle TR 978 - Chișinău, Moldova

Triangle TR 978

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00

Triangle TR 978 - Chișinău, Moldova

Producător: Triangle

Denumirea modelului: TR 978

Anotimp: Vară

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 611 MDL

Triangle TR978 este o anvelopă de vară pentru posesori de autoturisme care preferă un stil de conducere activ pe drumuri din asfaltobeton și de ţară. Protectorul are o nervură centrală, care permite creșterea stabilității de curs a automobilului și şi adaptarea lui maximală pentru călătorii lungi. Există patru caneluri adânci pe suprafața de rulare. Acestea împiedică efectul acvaplanării prin eliminarea excesului de umiditate din punctul de contact. Canelurile mici suplimentare sunt capabile să scadă temperatura anvelopei. Blocurile laterale ale benzii de rulare oferă modelului aderență suplimentară și măresc caracteristicile de manevră.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00

Triangle TR 978 - Chișinău, Moldova

Triangle
Triangle TR 978

Sfaturi - ajutor despre anvelope

Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.